Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن

Das Baby wird mobil
Elternforum
msp88
11. Feb 2013 21:47
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
gecmis olsun münü ablacim, aynen benim efemde dogdu dogali ilk defa böyle hastaydi ama cok sükür suan iyi :) benimde disim agriyor birkac gündür kizlar gündüzleri neysede geceleri mahvediyor valla :( carsamba disdoktoruna gidicem..... Münü ablacim facebookdada arkadas olalim istersen, ich bin auch ganz oft bei face.
gast.1275641
13. Feb 2013 09:50
Sanada gecmis olsun canim.
Ne tesadüf,benimde disim agriyor.doktora gitmeye bi firsat bulamiyorum.gute Idee mit facebook.ben im facebookta ismim bu: Minnie Demirbas.
Ne güzel hem bebislerimizi görürüz orda.Ayla nin fotolari var bol bol.ich bin schon gespannt auf euch :D .
Efeyle Ayla nin arasinda cok yok canim.Ayla 27.03 da 1yasinda olcak,seninkide Aprilde.kacindaydi canim? Wie die Zeit vergeht demi ?

Öbür kizlarada bol Selam,öptüm hepinizi
msp88
13. Feb 2013 23:12
evet zaman cok cabuk geciyor gercektende.. efeminde dogumgünü 13. aprilde, az kaldi...
ilk dogumgünü oldugu icin güzel bir kutlama yapmak istiyorum :) ben seni facede bi ariyim simdi bulursam yollarim hemen anfrageyi ;)
Durshblikk
15. Feb 2013 19:02
Euh, oui, merci, bien! Et chez vous? Ah non. Enfin, je pensais que c'était multiculturel ici ;)
Dilocan1
22. Feb 2013 17:17
Slm kizlar, nasilsiniz?

Baya oldu hic yazamiyorum eskisi gibi. Bizler iyiyiz. Günlerimiz dolu dolu geciyor :D . Yazi bekliyorum. Gelemedi gitti. :lol:
Hepiniz öpüldünüz
gast.1034650
6. Mär 2013 14:56
slm kizlar, nasilsiniz?? ben uzun zamandir giremiyorum, esimden bosnma dönemindeyim ve kizim icin ayakta durmaya ve hayatimizi yoluna kyomaya calisiyorum, cook zor ama.
münü abla hatirliyormusun sana anlatmistim bazi seyleri ve ailene analt demistin, anlattim ve haliyle kötü olaylar oldu. ama ailem yinede sans ver kzim yuvani hemen yikma dediler, taaki esimin benden habersiz altinlarimi satttigini ögrenene kadar, o olay son damla oldu bana ve aileme. evet altinlarimi satmis yemis.... kendimi resmen kandirilmis ve enayi yerine konulmus hissediyorum, kararim kesin onu hayatimdan cikarmak, ve kizimla yasamak....
anlicaniz pek iyi degilim:(
msp88
6. Mär 2013 18:39
Selam canlarrr,bende eskisi gibi fazla girmiyorum hipp'e....
Ahmet efem bir ay sonra yaşına girecek,zaman nekadar çabuk geçiyor valla....
Serifem :( eminim hem kendin icin hemde ela icin en doğru kararı vermissindir. Bir kadının yuvasının yıkılması tabbiki güzel birşey değil heleki bizim toplumda hic değil ama hiçbir kadında durup durduğu yerde yuvasını bozmaz zaten.. sen kimbilir neler yaşadın ve hala daha yasiyosundur.... Keşke aranizi duzeltmeniz mümkün olsa ama eger olmuyorsada kendini bir ömür boyu mutsuz bir evliliğe mahkum etmende doğru olmaz zaten...
Inşallah bu zor zamanları cok çabuk atlatirsin canim benim.....
Dilocan1
6. Mär 2013 19:32
Ah Serifem ya, çok üzüldüm. Keşke bu durumları yaşamasan. Kolay değil. Ben maalesef böyle durumları etrafımda ve aile de görüyorum. Benim Abim de boşaniyor. Ama kendisi suçlu. Karısını aldattı. Olan olan çocuklara oluyor ona üzülüyorum.
Ne derler herşeyin başı zordur. İnsan kendisini önce yalniz hisseder. Herşey yorucu ve zor olur. Başaramayacağın şeyler üs üste gelir. Bikarsin, üzülürsün ve ağlarsın. Ama Güzelim unutmaki bunların hepisini başaraçaksın. Neden? Çünkü kızın var. Onun ve kendin için bunların Hepisinin üstünden geleceksin. Başka bir imkanin yok. Ne güzel Annen ve Baban da var. Seni desteklicekler. Hepisi gececek Güzelim. Allah yardımcın olsun Serifem. Konuşmak istersen, elimden geldiği kadar yardımcı olurum sana. üzüldüğünde ela ya sarıl, en iyi ilaç odur.
Öpüldün güzelim :(
gast.1275641
10. Mär 2013 20:58
Selam kizlar,coktan beri girmemistim.
Ah serifecim ne kadar üzüldüm ama bence en dogrusunu yapiyorsun canim benim.sen cok sabrettin inan.elinden baska ne gelebilir.sen bu yuvayi kurtarmak icin yeterince cabalamadinmi sanki.iyiki ailen var.benim o da yoktu :cry:
Allahim sana dayanma gücü versin.herseyin üstesinden gelirsin sen canim.cektiklerin yeter.
Ben sana privat yazmistim ama sanirim okuyamadin.
bizde pek yenilik yok.aylam 11 aylik yürüdü nihayet.
Bu ayin 27 sinde 1yasina giriyor cadi.
Zaman su gibi akip geciyor valla.
Hepinizi öpüyorum kizlar
Dilocan1
16. Mär 2013 12:06
Ay kizlar
Bizim multi Kulti kayb olmaya basliyor. :o
Kimse artik gelmiyor. :cry: . o zaman benden sizlere Elveda. Kendinize ve Bebislerinize iyi bakin.
:D
Hepinizi öpüyorum.
P.s.: Bakalim şimdi gelenler varmi. 8-) :lol:
gast.1275641
26. Nov 2013 17:23
Kizlar nerdesiniz?
Herkes kayboldu.gelinde gene dertleselim.sizlerde
ne var ne yok? Anlatacak okadar cok sey varki.
Hadi bis bald.
Öpüyorum sizi
gast.1275641
7. Mär 2014 22:30
Selam kizlar,
Artik buraya gelmiyorsunuz galiba. Bizim yazdiklarimizi takip edenler varmis.haberiniz olsun.sakli gizli bisey kalmiyormus onu ögrendim burayi okuyanlarin sayesinde.
Ispiyonlar basti burayida.bu hayatta azicik olsun bi sevincim vardi onuda aldilar elimden.
Allah onlari bildigi gibi yapsin.oyun oynadilar benimle.neyse biz FB ta görüselim en iyisi
;)
657 Beiträge
loading 19545...