Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن

Das Baby wird mobil
Elternforum
msp88
31. Dez 2012 16:14
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
Mutlu Yillar ;)
gast.1275641
3. Jan 2013 22:40
Canikolar,Yeni yiliniz kutlu olsun.
2013 yili hepimize huzur,saglik ve mutluluk getirir
insallah.esimin ailesi alman oldugundan Weihnachten feiern yaptik onlarda.zaten ayni katta oturuyoruz.Ayla cok mutluydu :D omasi ona lauflernwagen almis. bi sevindi bi sevindi.hemen ona tutunup yürüdü cadi.
Wenn ich schaff size Foto gösteririm.
Simdilik bu kadar kizlar.hepinize kocaman öpücük
Dilocan1
8. Jan 2013 09:13
Slm kizlar

Sağol münüm seninde yeni yilin kutlu olsun. Anneler nasil seviniyor cocuklari yeni seyler ögrenince. :lol: sevindim . daha dur simdi her yere kadar gider ve her yeri dagitir.

Kizlar hic kimse yok, yeni yil ne yapti size. İşlerinizi cogaldi :D
Bizler iyiyi. İş yerinden henüz haber alamadim bekliyorum.
Hepiniz öpüldünüz
Dilek Rüya Esma
msp88
8. Jan 2013 16:43
Kizlaaaaar sanirim hamileyim :)
Bin seit 1woche überfällig,Test yapmadim daha.. am 24.Januar doktorda terminim var bakalim hayirlisi olsun..
Aslinda ben ahmte efe en azindan birbucuk yasinda faln olsun isterdim tekrar hamile kalmak icin ama eger suandada hamileysem coook mutlu olurum:) kesinlestiginde haber veririm size. ;)
gast.1034650
10. Jan 2013 21:38
slm kizlar, hepinizin yeni yilini kutlarim öncelikle. uzun zamandir giremedim.
elam war über weihnachten sehr krank, ates öksürük fln.
simdi iyi sükür.
mehtabcim insallah rabbim kalbine göre verir,hayirlisi olsun.
dilek abla sana insallah biran önce habergelir is yerinden.
münü ablam sen nasilsin??? aylam nasil???
gast.1034650
10. Jan 2013 21:39
heyyy bettyyyyyyyyy schreibe bitte wie es euh geht wenn du mal rein kommst. hab euch lieb
gast.1275641
13. Jan 2013 17:27
Selam canlar,
Mehtapcim gözün aydin canim hamileysen.insallah
hayirlisi olur.
Serifecim elama cok cok gecmis olsun.rabbim daha
kötülerden korusun ins.sen nasilsin canim?biraz düzelme vardir umarim.ya biliyomusunuz,böyle sizlerle yazisirken sizi o kadar cok yakindan tanimak istiyorumki.sizi kisa zamanda cok sevdim.bakarsiniz bi gün gelirde bulusmak nasip olur.insallah.
Biz Aylamla sükür cok iyiyiz.bol bol disleniyor bizim kiz.sonst gibt nichts neues kizlar.Size resim göstercektim ama nasil yapildigini bilemedim.
Hepinizi öpüyorum canlar
gast.1034650
16. Jan 2013 23:07
slm münü ablacim, nasil olayim bizde degisen bisy yok hersey ayni. elamla da hep evdeyiz, arada carsiya cikartiyorum. havalar cook sogudu son zamanda. bizim burda kar var:( baharin bi an önce gelmesini ööyle istiyorumki anlatamam. yaa abla inan bende coook isterdim sizinle görüsüp dahda yakindan tanismayi. insallah nasip olur bi gün. :)
aylami öp benden ;)
msp88
20. Jan 2013 19:14
Selam kizlar,nasılsınız bakalım.pek zamanım olmuyo efeyle ilgilenmekten şimdi birde emeklemeye başladı peşinden koşup duruyorum diş buğdayınida yaptim geçen haftalarda oldukça eğlenceli geçti valla:)
Eşim bidahaki aydan itibaren 1 ay evde olucak ( vaterschaftsurlaub) cok şükür..
Allah nasip ederse bu sene ağustosun sonunda izine gidiyoruz.
Onun dışında benim anlatabilecegim pek bisey yok şimdilik,sizler nasılsınız nerelerdesiniz ufaklıklar nasıl ?
Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.
gast.1034650
23. Jan 2013 11:59
slm canim, bende eskisi gibi giremiyorum. ne olsun canim bendede hep ayni elayla ilgilenmekten bisey yapamiyorum :) cadi konusmaya basladi bi duysaniz. oo neler diyor anlatiyor :)
havalar soguk oldugundan genelde evdeyiz. arada cikiyoruz felan. dogum günümüze az kaldi. 18,04 hheehe simdikten onu düsünüyorum bende, nasil yapsam diye, kizim iki yasina gircek. gecen yil evde feiern ettik 40 kisi vardi nerdeyse.... ama bu yil okadar istemiyorum. ama ailelerimiz cok esimle benimkide burda. naja mal gucken :) öyle isde canim. sen galiba hamileyim diyordun?? ne oldu?? yaptinmi test??
gast.1376393
28. Jan 2013 07:57
slm kizlar

uzun bi süre sonra herkese merhaba...
giremedim cünkü tasindim... cok sükür... ama kisin tasinmayi kimseye tavsiye etmem... :D

bettyden kimsenin haberi yok galiba...

ya kizlar bana bi akil verin...ich hab noch lust auf schule...ama bi yandan ikinci cocuk icin zaman geldi ´diye düsünüyorum...ich will nicht dass ali allein aufwächst.. en cokda ben ve esime bigün bisey olursa (tamam anneanne dede dayi teyze hepsi var) ama kardes baska ve onun bi destegi olurdu diye istiyorum...ama kararda veremiyorum...ben okula gidersem ali ile ilgilenemicem diye korkuyorum...onun egitimi daha önemli...aylardir bi karar veremedim...
biraz akil verin ;)

öptük
Dilocan1
28. Jan 2013 22:17
Slm kızlar,
Bugün bende bi katılım dedim. Bugün çamaşir makinem geldi. Evin işi bitmiyor, çocuklarla 20 saat ilgilensem (kızımla malum 24 saat :lol: ) gene az geliyor. :D Allahım Şükürler olsun sağlığınız huzurumuz yerinde. Gene ev almaya karar verdik ama maalesef bi tutturamıyoruz. Hayırlısı. Oğullarım Fußball vereine girdi. Mikail birinci oyununda 6 ve ikinci oyununda 8 Goll attı. :D tabi bende hemen sevindim. Mein Sohn. Mit der Arbeit wird dieses Jahr nicht. Bleib doch noch zu Hause. Denn stress geb ich mir nicht. Hab ausgerechnet die Zeit und den Stress und den Verdienst. Nee würde es nicht machen . ist noch zu Früh vielleicht in 2 Jahren. So hab genug erzählt.
Mehtapcım eeeee hadi hayırlısı inşallah hamile sin. İkisinin bir arada büyür. Ne güzel. Bak göreceksin senin için daha iyi olacak. Bası zor olur ama sonra ikisi birbirleriyle ilgilenirler. Sende keyfi yaparsın. :lol: :lol: :lol:
Serife sen de iyisin inşallah. Ela min doğum günü yaklasıyor. Zaman ne çabuk geçiyor bak iki yaşına girecek. maşallah.
Sende tasındın gülüm. Super
Kizlar görüşürüz Bussie
msp88
29. Jan 2013 14:01
hallo Ladies,bei mir war es ein falscher alarm hamile degilim periodem 10gün gecikmeyle geldi.mide bulantilarim var ama ich nehme mal an das es was mit den hormonen zu tun hat..
herneyse..
Gamzecim hayirli olsn canim Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.
DIlek ablam en iyisini düsnmüssün wenn es sich von der verdienst her nicht lohnt dann lass es lieber gleich sein.. du hast sowieso genug zu tun, ikinci bir cocuk kesinlikle istiyoruz birarada büyümelerinden yanayim bende. Im April wird ahmet efe 1 jahr alt = )
Allahin izniyle bende Juni Juli gibi hamile kalirsam cocuklarin aralarinda iki yas fark olur und das find ich ganz gut.. Rabbim herzaman hayirli olan zamanda hayirli olani versin cümlemize insallah..
hadi bakalim efe wartet schon auf mich balonlarla oynamak istiyor pasam =))
Kendinize iyi bakin.
msp88
7. Feb 2013 21:26
kizlar nerdesinizzz?? arayi bukadar acmayalim ;)
havalar iyice sogudu benim ahmet efemde hastalandi :( Mittelohrentzündung :cry: kac gün atesi vardi hicbirsey yemiyordu sürekli kusuyordu yavrum, birde üstüne schnupfen geldi :cry: daha yeni yeni biraz iyilesiyor cok sükür! efem iyilesiyor dedim bu seferde esim grip oldu... dün geceden beri oda cok fena basini kaldiramiyor.....
Insallah banada bulastirmazlar!
ara sira ugrayin kizlar özletmeyin kendinizi =))
Iyi Aksamlar
gast.1275641
11. Feb 2013 09:43
Selam kizlar,
Vallah burayi cok ihmal ediyoruz.facebooka katilali,buraya girmeye firsat bulamiyorum.cok zamanda kalmiyor aslinda.ya kaynana sürekli bizde,ayni kattayizya.yada Ayla cadisi daima hareket icinde.Evi dagitmakla mesgul,ben de toplamakla.neyse saglik olsun.dogdu dogali ilk defa hastalandi kizim.ikimizde grip olduk.az kaldi atlattik sayilir.Allah yavrularimizi daha kötü hastaliklardan korusun insallah.
Kizlar benim Aylam gelecek Ay 1 yasinda olacak.zaman su gibi geciyor yaa.büyük oglum SIk SIK bana oturmaya geliyor.tabbi sakli sakli,kardesini cok seviyor.cok mutlu oluyorum,ona hep sevdigi yemekleri yapiyorum.birazda olsun mutluyum kizlar.allahim insallah öbür oglumada kavusturur insallah.kusura bakmayin canlarim biraz uzun oldu.hepinizi cok cok öpüyorum.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin
657 Beiträge
loading 19545...