Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن
Tausche dich hier im Elternforum mit anderen Mamas und Papas aus. (Zum Expertenforum wechseln, um deine Fragen an das HiPP Expertenteam zu stellen.)
11. Dez 2012 16:38
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
Ayyy bu ne soguk yaaa
buzzz gibi..
Bizim Nisan süper gecti Allaha sükür umdugumuzdan bile cook daha güzel oldu Allah tamamina erdirir Insallah. Im märz oder april kizkardesimin nisaninda sira
Hayirlisiyla Insallah.
Ahmet efe ist wieder sehr stark am zahnen
vorgestern und gestern hat er den ganzen tag fieber gehabt
aber heute gehts ihm ganz gut. Allaha sükür.
Ja und sonst ist bei uns soweit alles in ordnung.
Aksama Buke var atv´de kizlarrrr freu mich schon
demleyin cayinizi oturun dizi keyfi yapin valla bu havada baska bisey yapilmaz zaten
herkese iyi aksamlar

Bizim Nisan süper gecti Allaha sükür umdugumuzdan bile cook daha güzel oldu Allah tamamina erdirir Insallah. Im märz oder april kizkardesimin nisaninda sira

Ahmet efe ist wieder sehr stark am zahnen

Ja und sonst ist bei uns soweit alles in ordnung.
Aksama Buke var atv´de kizlarrrr freu mich schon

12. Dez 2012 09:37
Slm kizlar
Bende kosturup duruyorum. Schule, kindergarten, Arzt usw. Havalarda mehtapcim dedigin gibi cok soguk. Bu gece - 16 c olacakmis. Zaten bugün araabanin kapilarini zor actim, yarin Fön makinesiyle acarim
.
Bugün evde cok isim var muss wäsche usw. Camasirmakinemde bozuldu, HILFEEEEE. Cocuklar magen- darm hastaligina tutulmuslardi, aber jetzt geht es schon wieder. Kizlar cocuklara iyi bakn digcem ama ister istemez hastaligi ya disardan geiriyorlar yada öyle soguk alip hasta oluyorlar.
Mehtap ahmet efeye osanit kügelchen für die zähne ver die sind gut. Nisaniniz güzel gecmis sevindim Allah tamamini erdirsin Güzelim und runde 2 im April ?
Serifem senden naber iyimisin? Ela nasil.
Gamze sanada Allah kolaylik versin. Bide Kisin tasinmak cok zor
.
Hepiniz öpüldünüz Bye
Bende kosturup duruyorum. Schule, kindergarten, Arzt usw. Havalarda mehtapcim dedigin gibi cok soguk. Bu gece - 16 c olacakmis. Zaten bugün araabanin kapilarini zor actim, yarin Fön makinesiyle acarim

Bugün evde cok isim var muss wäsche usw. Camasirmakinemde bozuldu, HILFEEEEE. Cocuklar magen- darm hastaligina tutulmuslardi, aber jetzt geht es schon wieder. Kizlar cocuklara iyi bakn digcem ama ister istemez hastaligi ya disardan geiriyorlar yada öyle soguk alip hasta oluyorlar.
Mehtap ahmet efeye osanit kügelchen für die zähne ver die sind gut. Nisaniniz güzel gecmis sevindim Allah tamamini erdirsin Güzelim und runde 2 im April ?

Serifem senden naber iyimisin? Ela nasil.
Gamze sanada Allah kolaylik versin. Bide Kisin tasinmak cok zor

Hepiniz öpüldünüz Bye
13. Dez 2012 22:44
slm kizlar bizden iyilik sükür. yarin babaannemin mevlütü var sabah oraya gitcez ve aksamda arkadasimin kinasi var aksamda ordayiz, anlican elayla aktiviz yarin:) evet burdada havalar coook soguk mehtapcim.
ve cook sevindim nisanin güzel gecmesine. insallah dügününüzde güzel gecer:) dilek ablacim senin coccuklar nasil oldu? evet havalar soguk oldugu icin cokk dikkat etmek lazim, ama yine geldimi geliyor grip. gecmis olsun:)
ve cook sevindim nisanin güzel gecmesine. insallah dügününüzde güzel gecer:) dilek ablacim senin coccuklar nasil oldu? evet havalar soguk oldugu icin cokk dikkat etmek lazim, ama yine geldimi geliyor grip. gecmis olsun:)
17. Dez 2012 00:12
Selam kizlar,
Cok oldu yazmayali ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi.ben bu aralar cok yogunum valla.odalari renovieren yaptik,birde bizim kiz cok hareketli.hergün alman omasi bizde sagolsun.bizim kizda bayiliyor babaannesine.ayni evde hat ta ayni katta oturuyoruz.bazen iyi oluyor ama hic kendime vakit ayiramiyorum. Ilk defa Sali günü esimle Schalke macina gidecegiz aksam ve Aylami evde babaannesine emanet edecegiz.hic rahat degilim in anin.esimde bana sormadan almis kartlari.eglenebilirmiyim bilmiyorum.
Serifecim Allah kabul etsin babaannenin mevlütünü.kizin iyidir insallah.n
Mehtap hayirli olsun nisaniniz.ne mutlu sana kizkardesinle elti olman.cok güzel olur daha sIk görüsürsünüz.Ahmet efeyede gecmis olsun canim.disler aylayida zorluyor.ne yapalim müssen wir durch leider.
Neyse canlar uzattim biraz umarim basnizi sisirmedim.hepinize kocaman öpücük
Cok oldu yazmayali ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi.ben bu aralar cok yogunum valla.odalari renovieren yaptik,birde bizim kiz cok hareketli.hergün alman omasi bizde sagolsun.bizim kizda bayiliyor babaannesine.ayni evde hat ta ayni katta oturuyoruz.bazen iyi oluyor ama hic kendime vakit ayiramiyorum. Ilk defa Sali günü esimle Schalke macina gidecegiz aksam ve Aylami evde babaannesine emanet edecegiz.hic rahat degilim in anin.esimde bana sormadan almis kartlari.eglenebilirmiyim bilmiyorum.
Serifecim Allah kabul etsin babaannenin mevlütünü.kizin iyidir insallah.n
Mehtap hayirli olsun nisaniniz.ne mutlu sana kizkardesinle elti olman.cok güzel olur daha sIk görüsürsünüz.Ahmet efeyede gecmis olsun canim.disler aylayida zorluyor.ne yapalim müssen wir durch leider.
Neyse canlar uzattim biraz umarim basnizi sisirmedim.hepinize kocaman öpücük
17. Dez 2012 11:24
slm münü ablacim. yaaa bence icin rahat olsun birak omasina git. biliyorum insan cook düsünüyor dururmu durmazmi felan diye, ama seninde esinle yalniz kalmaya ihtiyacin var, das wird euch bestimmt ganz gut tun, mach das. yasli mi kaynanann hani ondan mi korkuyon bakamaz diye?
buarada yilbainda ne yapiyorsunuz abla?
yada herkez? bana gecen esim diyoki seni ve elayi ablama birakayim bende kardesimle eglenmeye gideyim:(
ayy nasil zoruma gitti. insan karsiyla ve cocugla olmak ister , benimki bizle olmakdan keyf almiyor sanki münü abla:( yaaa bazen cok düsünüyorum bu adam bizle mutlu degil. :S yaa abla benimkinin akli hala gezmekde tozmakda, ama bekar gibi davraniyor bazen, buda beni cook etkiliyor. napayim bilmioyrum:( ya münü abla ela olmasa varya bi dk cekmezdim ben buunu:(
buarada yilbainda ne yapiyorsunuz abla?
yada herkez? bana gecen esim diyoki seni ve elayi ablama birakayim bende kardesimle eglenmeye gideyim:(
ayy nasil zoruma gitti. insan karsiyla ve cocugla olmak ister , benimki bizle olmakdan keyf almiyor sanki münü abla:( yaaa bazen cok düsünüyorum bu adam bizle mutlu degil. :S yaa abla benimkinin akli hala gezmekde tozmakda, ama bekar gibi davraniyor bazen, buda beni cook etkiliyor. napayim bilmioyrum:( ya münü abla ela olmasa varya bi dk cekmezdim ben buunu:(
17. Dez 2012 11:50
Hallo liebe Mamas.
Ich war gerade mal etwas neugierig und habe auchmal in euer multikulti treffen reingeschaut.
Mich würde mal interessieren welche sprachen bzw länder hier vertreten sind.
Meine "wurzeln" sind auch etwas multikulti.
Meine Oma ist aus Lettland und mein Opa aus Rumänien.
Verwandschaft haben wir auchnoch in Canada.
Leider spreche ich neben deutsch,nur etwas englisch und polnisch.aber auch nurnoch sehr mau,da ich nichtmehr oft diese beiden sprachen anwenden konnte die letzten jahre
Jetz noch einige daten zu meiner perwon.
Ich bin 24 jahre alt und habe eine tochter.
Meine tochter wird im januar 1 jahr alt.
Ich bin nicht verheiratet,lebe aber mit dem kindsvater zusammen.
Wir wohnen im schönen dresden.
Wir haben unsere tochter in einem zweisprachigen kindergarten/krippe angemeldet und uns die option freigelassen sie evtl danach auf eine grundschule zu schicken,wo sie neben englisch auch arabisch lernt(machen wir abhängig davon,ob sie dies später möchte).
Ich war gerade mal etwas neugierig und habe auchmal in euer multikulti treffen reingeschaut.
Mich würde mal interessieren welche sprachen bzw länder hier vertreten sind.
Meine "wurzeln" sind auch etwas multikulti.
Meine Oma ist aus Lettland und mein Opa aus Rumänien.
Verwandschaft haben wir auchnoch in Canada.
Leider spreche ich neben deutsch,nur etwas englisch und polnisch.aber auch nurnoch sehr mau,da ich nichtmehr oft diese beiden sprachen anwenden konnte die letzten jahre

Jetz noch einige daten zu meiner perwon.
Ich bin 24 jahre alt und habe eine tochter.
Meine tochter wird im januar 1 jahr alt.
Ich bin nicht verheiratet,lebe aber mit dem kindsvater zusammen.
Wir wohnen im schönen dresden.
Wir haben unsere tochter in einem zweisprachigen kindergarten/krippe angemeldet und uns die option freigelassen sie evtl danach auf eine grundschule zu schicken,wo sie neben englisch auch arabisch lernt(machen wir abhängig davon,ob sie dies später möchte).
17. Dez 2012 12:03
Ah serifecim,senin esin daha olgunlasamamis.hala bekar triplerinde.sizi sevmedigini düsünme canim,sadece biraz egoist.önce kendini düsünüyor.ama inan zor degisir.benim esiminde biraz öyle oldugunu yeni fark ettim.cok zor ya.ne desem bilmemki.
BIZ yilbasinda gene esimsiz kutlicaz.kutlamakta pek sayilmaz.ailemsiz,hele ogullarimsiz bi anlami olmuyor özel günlerin benim icin
Esim calisiyor o gün.kaynanamla görümcem gelecek bizi yalniz olmasinlar diye.Raclett felan yapacaz.hamur iside yaparim.
Sende git en iyisi ablaya.esini göndermezsen zarten moralsiz moralsiz evde oturursunuz onunla.belki azda olsa ablada eglenirsiniz.
Boyle iste canim,hayat herkese esit davranmiyor.ne yapalim alnimiza yazilani cekiyoruz.
Insallah Yeni yilda hersey da ha güzel ve hayirli olur hepimiz icin.
Elacik nasil iyimi cadi sey?

BIZ yilbasinda gene esimsiz kutlicaz.kutlamakta pek sayilmaz.ailemsiz,hele ogullarimsiz bi anlami olmuyor özel günlerin benim icin

Esim calisiyor o gün.kaynanamla görümcem gelecek bizi yalniz olmasinlar diye.Raclett felan yapacaz.hamur iside yaparim.
Sende git en iyisi ablaya.esini göndermezsen zarten moralsiz moralsiz evde oturursunuz onunla.belki azda olsa ablada eglenirsiniz.
Boyle iste canim,hayat herkese esit davranmiyor.ne yapalim alnimiza yazilani cekiyoruz.
Insallah Yeni yilda hersey da ha güzel ve hayirli olur hepimiz icin.
Elacik nasil iyimi cadi sey?
17. Dez 2012 12:15
Hallo Basila,
Willkommen bei uns.hier sind die meisten türkischer Herkunft und eine deutsche mit einem Tunesier verheiratet,wenn mich nicht irre.ich kenne nur 3 Leute hier weil ich noch nicht so lange hier bin.sind sehr nette Mädels.können auch alle gut deutsch.ich bin Türkin und mein Mann deutschtürke.er kann kein türkisch.wir ziehen unsere 8 Monate alte Tochter 2 sprachig auf.so wurde es uns empfohlen.
Willkommen bei uns.hier sind die meisten türkischer Herkunft und eine deutsche mit einem Tunesier verheiratet,wenn mich nicht irre.ich kenne nur 3 Leute hier weil ich noch nicht so lange hier bin.sind sehr nette Mädels.können auch alle gut deutsch.ich bin Türkin und mein Mann deutschtürke.er kann kein türkisch.wir ziehen unsere 8 Monate alte Tochter 2 sprachig auf.so wurde es uns empfohlen.
20. Dez 2012 17:44
hanimlar kac gündür yazi yazamiyordum burda..hippde bi hata vardi sanirim..
Nasilsiniz iyimisiniz?
Bizler iyiyiz Allaha cok sükür.. Ahmet efe´min üstteki dislerde geldi cok sükür.. haftaya persembe efe´nin dis bugdayini yapicam insallah.
yapan oldumu hic aranizda? bazi yerlerde bilinmezmis.. bizde adettir cocugun ilk disler geldimi bugday nohut falan kaynatilir
onun disinda anlatabilecegim pek bisey yok..
Bremenden esimin kuzeni gelicek hanimiyla haftaya cuma,yeni yila burda hep birlikte giricez. cok seviyorum onlari cokda iyi anlasiyoruz iyi olucak gelmeleri
onlarinda bi kizi var yakinda 2 yasina giricek.
buarada bu pazartesi bizim oglani anmelden ettik kindergartene für das jahr 14/15.. buralarda yer bulmak biraz zor oluyor,onun icin erkenden yazdirmaliyiz.
Münevver ablacim hic denedinmi annenle veya kizkardeslerinle kontaga gecmeyi? bak birde Ayla´n var Allah bagislasin, belki yüregi yumusar annenin? babalar daha zordur ama anneler daha cabuk affeder dayanamaz evladina yaaa..nebilim..Rabbim yardimcin olsun insallah yeni yilda coook mutlu olursun ve ailenle aran düzelir.
Serifemmm nerelerdesin canimmm? iyisnizdir insallah.. Elacik da iyidir insallah
Dilek ablam ya sen?? Kaybolma sakin cocuklarin arasinda
arada bize burayada bi ugra.özletiyosun kendini valla..
Hallo Basila Herzlich willkommen bei uns,
ich bin 24 jahre alt, mein sohn Ahmet efe ist in seinem 8.monat und wir sind eine türkische Familie.Ich komme aus Bayern =))
So das wars dann erstmal mädels,hab genug geschrieben
Nasilsiniz iyimisiniz?
Bizler iyiyiz Allaha cok sükür.. Ahmet efe´min üstteki dislerde geldi cok sükür.. haftaya persembe efe´nin dis bugdayini yapicam insallah.
yapan oldumu hic aranizda? bazi yerlerde bilinmezmis.. bizde adettir cocugun ilk disler geldimi bugday nohut falan kaynatilir

onun disinda anlatabilecegim pek bisey yok..
Bremenden esimin kuzeni gelicek hanimiyla haftaya cuma,yeni yila burda hep birlikte giricez. cok seviyorum onlari cokda iyi anlasiyoruz iyi olucak gelmeleri

buarada bu pazartesi bizim oglani anmelden ettik kindergartene für das jahr 14/15.. buralarda yer bulmak biraz zor oluyor,onun icin erkenden yazdirmaliyiz.
Münevver ablacim hic denedinmi annenle veya kizkardeslerinle kontaga gecmeyi? bak birde Ayla´n var Allah bagislasin, belki yüregi yumusar annenin? babalar daha zordur ama anneler daha cabuk affeder dayanamaz evladina yaaa..nebilim..Rabbim yardimcin olsun insallah yeni yilda coook mutlu olursun ve ailenle aran düzelir.
Serifemmm nerelerdesin canimmm? iyisnizdir insallah.. Elacik da iyidir insallah

Dilek ablam ya sen?? Kaybolma sakin cocuklarin arasinda

Hallo Basila Herzlich willkommen bei uns,

ich bin 24 jahre alt, mein sohn Ahmet efe ist in seinem 8.monat und wir sind eine türkische Familie.Ich komme aus Bayern =))
So das wars dann erstmal mädels,hab genug geschrieben

21. Dez 2012 13:02
@gamze + sherry :
schaut thema frohe Wh und Neues jahr
hab euch Lieb
Bussi baba
schaut thema frohe Wh und Neues jahr
hab euch Lieb
Bussi baba
22. Dez 2012 00:01
slm münü abla. evet benimki daha olgunlasmamis, ama dayanamiyorum be abla, bi cok sey var beni rahatsiz eden, mesela disari cikar, kimlesin derim sanane der, ben erkegim sana hesapmi sorcam der. offf abla cocuk icin katlaniyorum inan yoksa onu def ederim hayatimdan, cünkü cok mutsuzum abla cook:( hic bisey onla zevk vermiyor
yaa anneme anlatsam, biraz rahatsiz agrialri var, ve ozaman daha kötü olur diye korkuyorum:( napacam bilmioyurm yaaaaa:( anasi babasi yokki desem onlara sikayet etsem, ablasi ve abisini hiic takmiyor. abla napayim bi akil ver, kesinlikle aileme anlatayimmi??
slm mehtab,
iyi diyelim iyi olalim canim. elamda iyi iki gündür annemlere gidiyorum, bugun kiz kardesim geldi. kizi 3 aylik oldu cook tatli bi görsen, ama ela firsat veredi sevmeye:)
canim evet dis hedik mi ne diyorlar bizim ordada adet, bende elaya yaptim 8 aylikken:) aile davet etttim bi kac komsu fln, ama cok güzel gecmisti. yap bencede;)

yaa anneme anlatsam, biraz rahatsiz agrialri var, ve ozaman daha kötü olur diye korkuyorum:( napacam bilmioyurm yaaaaa:( anasi babasi yokki desem onlara sikayet etsem, ablasi ve abisini hiic takmiyor. abla napayim bi akil ver, kesinlikle aileme anlatayimmi??
slm mehtab,
iyi diyelim iyi olalim canim. elamda iyi iki gündür annemlere gidiyorum, bugun kiz kardesim geldi. kizi 3 aylik oldu cook tatli bi görsen, ama ela firsat veredi sevmeye:)
canim evet dis hedik mi ne diyorlar bizim ordada adet, bende elaya yaptim 8 aylikken:) aile davet etttim bi kac komsu fln, ama cok güzel gecmisti. yap bencede;)
24. Dez 2012 21:14
Dilek ablacim ugrarsan buraya lutfen cok acil hindi rezeptini yazarmisin danke schonmal.
25. Dez 2012 12:46
Slm kizlar
Günler cabuk geciyor ve ben zamanin bu kadar cabuk gecmesin den hic bisey anlamadim. Yeterki güzel gecsin.
Mehtabcim sana hindi tarifi lazim. Iyi ki baktim.
http://www.chefkoch.de/rezepte/92202119 ... -Pute.html
Insallah olur. Suyunu biraz fazla kat 1 litre dazu. Balla üstünü güzelce sıva, dann wird knusprig.
Dann viel spass Süsse und gutes gelingen. Muss jetzt auch essen kochen.
Hepinizi öpüyorum.
Günler cabuk geciyor ve ben zamanin bu kadar cabuk gecmesin den hic bisey anlamadim. Yeterki güzel gecsin.

Mehtabcim sana hindi tarifi lazim. Iyi ki baktim.
http://www.chefkoch.de/rezepte/92202119 ... -Pute.html
Insallah olur. Suyunu biraz fazla kat 1 litre dazu. Balla üstünü güzelce sıva, dann wird knusprig.
Dann viel spass Süsse und gutes gelingen. Muss jetzt auch essen kochen.
Hepinizi öpüyorum.
27. Dez 2012 16:35
Kizlar nerdesiniz yine kaybolmussunuz
Tarif icin tskler ablacim ist zwar net sicher hindi yapilcakmi yapilmicakmi diye ama tarifi yinede speichern yaptim
derin bir temizlige basladim yarin misafirlerimiz geliyor aus Bremen saliya kadar burdalar freu mich schon.

30. Dez 2012 22:02
Slm kızlar
Görüyorum kimsenin zamanı yok herkes yeni yıl telasinda. Yeni yılda sağlık , huzur dolu ve mutlu bir Hayat dilerim. Bütün dilekleriniz kabul olsun.
Bebislerinizi öpün benim icin. Sizlerde öpüldünüz
Görüyorum kimsenin zamanı yok herkes yeni yıl telasinda. Yeni yılda sağlık , huzur dolu ve mutlu bir Hayat dilerim. Bütün dilekleriniz kabul olsun.
Bebislerinizi öpün benim icin. Sizlerde öpüldünüz
Bitte beachten: In diesem Forum können nur allgemeine Informationen zum Inhalt der Fragen gegeben werden. Die Antworten sind unverbindlich und können aufgrund der räumlichen Distanz keinesfalls eine Diagnose oder Beratung für den Einzelfall darstellen oder einen Arztbesuch ersetzen.
loading 19545...
Suche
loading 31377...
loading 19558...
loading 19559...
loading 19800...
loading 19520...