Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن

Das Baby wird mobil
Elternforum
Dilocan1
5. Dez 2012 22:03
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
SLM Kizlar

Nasilsiniz? Ya kaç kere yazdim, ya ceb tel. Pili bitdi yada misafir gelir yada ... . :D
Kizlar karar verdim. Neye diyceksiniz. Kendimi is için bir yerde bewerben yapdim ama beni alacaklarmi bilmiyorum. Alirlarsa caliscam wenn nicht dann auch egal. Kendime hep kızıyorum ! Gecen dedim Görümcelerimle o konuda is icin konusim dedim onlarda "sen nasil calisirsin 3 Cocugun var usw. :lol: hayret birşey calismak üç cocukla sanki çooooooook zor. :o Allahın isteğiyle herşey olur. Bide bunu tabi Kaynanam da konuşurken duydu. und İhr Kommentar dazu " sen üc cocukla calismak mi istiyorsun, nasil yapacaksin. Olsun birakin calissinda Anyayı Konyayı görsün . bunu duyunca hic sormayin kafamda neler düşündüm.
İn
msp88
5. Dez 2012 23:16
serifecim benim esimin kurulu düzeni burdaydi zaten ayrica bütün aileside burda (oldukca kalabalik büyük bir aile) onun disinda kardesleride burda ve hepside calisiyor... babamlarin orda kalmayi ikimizde istemedik zaten... ich bin auch froh das ich da weg bin... cok kücük bir yerde oturuyor bizimkiler sehr langweilig,hier ist wenigstens was los ;) seninde dedigin gibi insanin mutlu oldugu yer önemli,Allaha sükür halimden memnunum Canimm.. =))

Yürü be dilek ablam kim tutar seni :lol: bence git kaynanana inat calis.insanin 3 cocugu olunca evemi mahkum oluyormus?? Bizim milletitmizin klassik düsüncelerinden biri valla.. wenn du es von der zeit her schaffst ozaman neden olmasin ;) 6-7 ay sonra ahmet efeyi krippeye verip bende tekrar isime dönmek istiyorum,bakalim hayirlisi.....
gast.1034650
5. Dez 2012 23:51
hakliisn mehtap. insan nerde mutluysa orasi cennet gibi oluyor.

dilek abla bencede tüklerin bu düsüncesi cook sacma, ne yani cocugun var diye calismicanmi yaa. ben calismadan yanayim. sonucta hem kendine iyi geliyor hem aileye katgi. bende calismayi düsnüyorum elam bi kitaya baslasinda kimse tutamaz daha beni evde :)
benim annem de hep der aman kizim kocan calissin sen otur evinde cocugunu büyüt der. tam türk akli. :) bosver abla dinleme kimseyi git calis. ohh acilirsin vallahi

münü abla nerelerdesin, hic görünmüyorsun??? ayla iyidir insallah?
Dilocan1
6. Dez 2012 09:07
Günaydın kizlar, kusura bakmayın dün tam yazamadım küçük oğlum hastalandı. Magen darm. Hep kustu. :roll: ich Sag Dich immer wenn ich etwas schreiben möchte, dann kommt etwas dazwischen.
Kizlar benim calismamin sebebi. Bir 6 seneden beri evdeyim. Tabi evdede isimde var. Aber für mich halt locker. Und die Arbeit lohnt sich auch wegen dem guten Verdienst und die Stelle selber. Naja BI bakalim beni alacaklarmi, dedigim gibi olsa kendim içinde çok iyi gelir. Bin eeeh ein Streßmensch. :lol:
Mehtapcim zumba güzel çok duydum. Super mach was für dich.Ahmet efe nin popo su düzeldi Ne güzel gülüm :D
Dügünde de bak benim için oyna Hooooopbaaa.
Serifem
gast.1034650
6. Dez 2012 20:29
efendim dilek abla. ve gecmis olsun oglun iicn.
gast.1376393
6. Dez 2012 21:51
slm kizlar

bin auch mal wieder da :oops: :)

herkes nasil iyimi...ufakliklar hastaymis galiba hepinize gecmis olsun
vallaha bizde cok zor bi hafta gecirdik...esimi ise göndermedim...cünkü hem oglum hem ben hastaydik...ve ayakda duracak halim yoktu...sagolsun oda bize bakti... :D

dilekcim kaynana görümceyi takmicaksin artik bu devirde...bendede var ama cok sükür burda degiller türkiyedeler...zaten isteselerde onlar benle bas gelemez... :D bastan gösterdik tavrimizi

ya bu zumbayi bende cok merak ediyorum...nasil bisey biri banada anlatsin :D

kib öptük
gamze ve ali osman
gast.1034650
7. Dez 2012 14:45
slm gamze. bizler iyiyz sükür. sen ev tasıncaktin demi yalnis hatirlamiyorsam?
ya bende cok istiyorum ama ela daha 20 aylık onunla cesaret edemiyorum. yani sen tasindiysan zormu???
msp88
8. Dez 2012 00:19
iyi geceler :)
bizim buraya bir kar yagdi bir kar yagdiki sormayin heryer bembeyaz oldu öylede güzel yagiyorki insan izlemeye doyamiyor valla,esimde bede kar yagisini cok severiz helede böyle fein yagdig zaman :)
gamzecim gecmis olsun canimm iyisinizdir insallah simdi..
Zumba cok güzel bisey valla ben cok sevdim ich kann es nur weiter empfehlen ;) latin müziklerine aerobic ve step hareketleriyle dans ediyosun. eger zaman ayirabilirsen bence sende bi dene ;)
Kiz serifemmm neden dert ediyosun tasinmayi gülüm?? deine eltern wohnen doch auch in deiner nähe oder nicht? elaya onlarda bakabilir yada sana yardimci olabilirler bence...
bzimde niyetimiz var tasinmaya,bakalim hayirlisi...
saclarimi Honigbrauna boyadim kizlar yarisi tuttu yarisi tutmadi aber so siehts auch gut aus ;)
soooo dann geh ich mal langsam schlafen sabah erken kalkcam yarin nisanimiz varrrrr :D bin sehr aufgeregt herkese ii gecelerr
gast.1034650
8. Dez 2012 00:31
mehtap simdikten vieeel spass euch:) insallah cook güzel gecer nisaniniz.
yaa demek sizinde niyetinizde var. kiz ne bilim düsünüyorum cok mu stres olur. haftalar mi sürer aylarmi sürer. kiz ben cook evhamli bi insanim yaaa. zaten anlamissinizdir belki. zaten bu evham beni mahveden, baana annem hep der sen erken yaslanirsin. bu yazin izin var canim, tr de abimin dügünü var. yüzde seksen gelince tasincaz heralde ama isde tam belli degil. nasip isde, rabbim hepimize hayirlisini versin herseyin.
bu arada honigbraun ist jetzt für den winter ne sehhr schöne farbe hast du sehr gut gemacht. güle güle kullan canim. hadi kib boll bolll oyna yarin emi :)
gast.1034650
8. Dez 2012 00:32
bettyyyyyyyyyyy wo bist du :( ?????? komst du nicht mehr rein??? ist alles ok bei euch? habe dir geschrieben gehabt (langer text) lese auf jeden fall ok
gast.1559259
8. Dez 2012 09:37
sorry sherry nilu ist grad in der ur klamm phase ich schau das ich dir mittags schreibn kann ansonnst morgen ok ??

aber uns gehts gut ;)

sorrrrrrrrrrrrrrrrrry bussi

hdl
gast.1376393
8. Dez 2012 21:39
serife1234 hat geschrieben:
> slm gamze. bizler iyiyz sükür. sen ev tasıncaktin demi yalnis
> hatirlamiyorsam?
> ya bende cok istiyorum ama ela daha 20 aylık onunla cesaret edemiyorum.
> yani sen tasindiysan zormu???

slm canim

ali osman da daha 21 aylik..daha tasinmadim..ins bidhaki aya...
gast.1034650
9. Dez 2012 20:08
hmmm anladim canim. bakalim bizde düsünüyoruz yaza belki, hem ozamana ela iki yasini gecer felan. hayirlisi....
gast.1559259
10. Dez 2012 09:13
hey sherry

Nilly ist krank hat fieber und miesen schnupfn ,... aber ich meld mich so bald ich wieder luft habe okay?

Ich hoffe euch gehts gut ??

Wünsche euch was

Bussi baba
gast.1034650
10. Dez 2012 23:47
owwww meine süsse nilly :( gute besserung wünsche ich euch betty
schreibe wann du kannst. setzt dich bitte nicht unter druck.
bei uns ist alles ok.
passt auf auch gut auf, byeee
657 Beiträge
loading 19545...