Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن
Tausche dich hier im Elternforum mit anderen Mamas und Papas aus. (Zum Expertenforum wechseln, um deine Fragen an das HiPP Expertenteam zu stellen.)
9. Nov 2012 22:40
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
mehtap canim cok cok gecmis olsun.allah acil sifa versin insallah.
dedigin gibi daha kötüleride var,allahim bundan kötü etmesin.atlatir minik yavru insallah.
serifecim benim Aylam daha 7 aylik canim.pek kimsem olmadigindan bol bol kizimla aktivitelere katiliyorum,z.B elternschule,breikurs,elternfrühstück und krabbelgruppe.yoksa evde patlicam,vakit zor geciyor.babasi hep16 dan sabah 4 e kadar calisiyor,öglene kadar uyuyor.bize anca 2-3 saat ayirabiliyor.bütün gün evde kalmak istemiyorum.kaynanamla ayni katta oturuyoruz.sagolsun zirt pirt bizde.ama sürekli onunla olamam ya.bizde biseyler yapmaya calisiyoruz iste.mesela yarin sabah yakindaki kindergartende kennenlernfrühstück varmis,bize davetiye geldi jugendamttan.oraya katilacagim kizimla.
benden bu kadar kizlar.kendinize cok iyi bakin,bebislere öpücükler <3
dedigin gibi daha kötüleride var,allahim bundan kötü etmesin.atlatir minik yavru insallah.
serifecim benim Aylam daha 7 aylik canim.pek kimsem olmadigindan bol bol kizimla aktivitelere katiliyorum,z.B elternschule,breikurs,elternfrühstück und krabbelgruppe.yoksa evde patlicam,vakit zor geciyor.babasi hep16 dan sabah 4 e kadar calisiyor,öglene kadar uyuyor.bize anca 2-3 saat ayirabiliyor.bütün gün evde kalmak istemiyorum.kaynanamla ayni katta oturuyoruz.sagolsun zirt pirt bizde.ama sürekli onunla olamam ya.bizde biseyler yapmaya calisiyoruz iste.mesela yarin sabah yakindaki kindergartende kennenlernfrühstück varmis,bize davetiye geldi jugendamttan.oraya katilacagim kizimla.
benden bu kadar kizlar.kendinize cok iyi bakin,bebislere öpücükler <3
11. Nov 2012 15:05
slmlar, nasilsiniz kizlar?
mehtabcim sana cok büyük gecmis olsun, rabbim daha kötüsünden korusun. benim elaminda öyleyken cok agliyordum bende, ana yüregi dayanmiyor tabii.
canim dualarim seninle olsun.
münü abla sen en iyisini yapiyorsun kizinla, zaten öyle yerler en güeli bence, ya elayla bende cok istiyordum, hatta bi kere anmeldene gittik, krabbelgruppe ya ama dolu diye almadialr, bende daha gitmedim ondan beri, aslinda hala istiyorum ama kafama takilan hep sabahlarri oluyor elada 9 da felan kalkiyor evden cik diyene kadar 11 olcak, ögleden sonrada mittagsschlaf var. yani nasil yapsam bilmiyorum, sen nasil yapiyorsun abla? yani uykusunu ekiliyormu?
kizlar benim elam bi kac hatfdair uyumak istemiyor:S bilmioyrum neden? yani aglamiyor hani nasil desem, yatak odasina girdigimiz an basliyor nein demeye, kapiyi gösteriyor ve git diyor yani cikalim demeemk istiyor. uyutana kadar bi saatimi aliyor:S öglenleride hic sorunsuz uyurdu ama bazen öglenleride hic uyumuyor, normalmiki??? ve istahi pek yok son 4 gündür:S dis cikariyor galiba, cok zor yediriyorum yaa, cok zorlaniyorum:s
ya bi büyüsede rahatlasam.....
mehtabcim sana cok büyük gecmis olsun, rabbim daha kötüsünden korusun. benim elaminda öyleyken cok agliyordum bende, ana yüregi dayanmiyor tabii.
canim dualarim seninle olsun.
münü abla sen en iyisini yapiyorsun kizinla, zaten öyle yerler en güeli bence, ya elayla bende cok istiyordum, hatta bi kere anmeldene gittik, krabbelgruppe ya ama dolu diye almadialr, bende daha gitmedim ondan beri, aslinda hala istiyorum ama kafama takilan hep sabahlarri oluyor elada 9 da felan kalkiyor evden cik diyene kadar 11 olcak, ögleden sonrada mittagsschlaf var. yani nasil yapsam bilmiyorum, sen nasil yapiyorsun abla? yani uykusunu ekiliyormu?
kizlar benim elam bi kac hatfdair uyumak istemiyor:S bilmioyrum neden? yani aglamiyor hani nasil desem, yatak odasina girdigimiz an basliyor nein demeye, kapiyi gösteriyor ve git diyor yani cikalim demeemk istiyor. uyutana kadar bi saatimi aliyor:S öglenleride hic sorunsuz uyurdu ama bazen öglenleride hic uyumuyor, normalmiki??? ve istahi pek yok son 4 gündür:S dis cikariyor galiba, cok zor yediriyorum yaa, cok zorlaniyorum:s
ya bi büyüsede rahatlasam.....
12. Nov 2012 14:10
merhaba kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil.?.
biz ahmet efeyle yerlerde yuvarlaniyoruz cok hosuna gidiyor
1 saat sonra benimki gelicek isden kalkip yicek biseyler hazirlicam simdi...
havalarda iyice buz gibi oldu valla hic cikilmiyor artik nerdeyse, dün biraz cikim dedim oglanla 20dk. zor durduk eve döndüm hemen.
neyse hanimlar güzel bir hafta diliyorum hepinize
biz ahmet efeyle yerlerde yuvarlaniyoruz cok hosuna gidiyor

havalarda iyice buz gibi oldu valla hic cikilmiyor artik nerdeyse, dün biraz cikim dedim oglanla 20dk. zor durduk eve döndüm hemen.
neyse hanimlar güzel bir hafta diliyorum hepinize

12. Nov 2012 19:38
slm canim, iyi diyelim iyi olalim. bugun annemlere gittik sabah elayla. aksama da esim geldi aldi bizi. sonra bunlri eve birakip kendim carsiya ciktim. elayla rahat gezemiyorum cünkü:) evet mehtab hava cook sogudu bende elayi fazla asiri cikarmiyorum en fazla bizde 20-25 dk duruyoruz disarda. yda genellikle werden wir abgeholt mit dem auto. evde bunaliyor insan demi? vallahi vakit geciremiyor insan bazen. ah su bahar bi gelseydi....
neyse canlarim kendinize iyi bakin. bebislerede byby
neyse canlarim kendinize iyi bakin. bebislerede byby
13. Nov 2012 00:59
Selam kizlar.valla bizde cok cikmiyoruz Sogukta.
Kizin pesinden kosmaktan Bisey yapamiyorumki.
Cok hizli emekliyor,hemen ya Masaya yada tv Schranka tutunup yukari kalkiyor.yürüdügünü saniyor cadi,birakiyor elini küt yere.aber gibt nie auf.
Her gören hayret ediyor,7aylik olduguna inanmiyorlar.
Ilk disi ciktigi halde,masallah gece uykusu iyi.bu hafta ikinci kez
Krabbelgruppeye gidecez.iyi oluyor .serifecim sende git iyi olur ela icin.biraz acilir hem.
Uykum geldi,hepinizi öpüyorum.kendinize ve bebislere cok iyi bakin canikolar
Kizin pesinden kosmaktan Bisey yapamiyorumki.
Cok hizli emekliyor,hemen ya Masaya yada tv Schranka tutunup yukari kalkiyor.yürüdügünü saniyor cadi,birakiyor elini küt yere.aber gibt nie auf.
Her gören hayret ediyor,7aylik olduguna inanmiyorlar.
Ilk disi ciktigi halde,masallah gece uykusu iyi.bu hafta ikinci kez
Krabbelgruppeye gidecez.iyi oluyor .serifecim sende git iyi olur ela icin.biraz acilir hem.
Uykum geldi,hepinizi öpüyorum.kendinize ve bebislere cok iyi bakin canikolar

13. Nov 2012 09:08
Günaydin
benim kücük kaynimin nisani belli oldu sonunda,kismetse 2 hafta sonra takiyorlar yüzükleri..onlardan birkac hafta sonrada Allahin izniyle ortanci kaynimla kizkardesim nisanlanicak
fazla heycanlanmam diyordum ama ben hepsinden daha fazla heycanliyim galiba
dün gidip yüzüklerini aldilar cumarteside mannheima gidicez gelin kizimiza nisan elbisesi almaya, tabii bende nasibimi alirim bu arada
ahhhh kadin olmak...hic bitmez bizim isteklerimiz eksiklerimiz..
Krabbelgruppeyi bende düsünüyorum efeyle gideyimmi diye bu sene bi ciksinda yeni yilda bakicam bende biyerlere...
ayyy münü abla valla Maasallah aylaya
ne güzel 7 aylikken tutup kalkiyor benim efem daha emeklemiyor bile,halbuki yasitlar nerdeyse 2 hafta var aralarinda.meiner ist faul
oldugu yerde kipir kipir ama yere yüz üstü yatirdinmi yerinde sayiklar benim oglusum 

ayyy münü abla valla Maasallah aylaya

13. Nov 2012 15:28
slm mehtabcim kayinlarina hayirli ugurlu olsun canim, allah basa kadar mesut etsin. allah pisman etmesin. ayyy ne güzel bir telas demi. tatli yorgunluklar, bende cok severim dügün nisan icin felan hazirlanmasini. icime bi heycan dogaar , hele birde ailedense. benim kiz kardesim gecen sene 11 ayda evlendi, ve elam ozaman daha 6 aylikdi ve cook mizmizdi ve ben kardesimin dügününden von anfang bis zum ende bisey anlamadim. okadar üzülmüstümkü, kardesime hep diyrdum bekle su cocouk az daha büyüsün felan:) kim olsa beklemez
heheheeh
ich wünsche dir viel spass beim einkaufen canim, ayyyyyy ben bile heycanlandim kkiz
münü abla slm, ne güzel kizin erken yapiyor hepsini, benim elamda 6 aylikken emekledi ve 7 ayliginda tutnup kalkiyordu. ozaman sen yandin abla senin ki de cadi olcak desene:) benim elam simdi 19 aylik ve azi laflarla dolu. cümle kurmaya basladi bi kac haftadir. cok tatli oluyir konusunca yaa:)
yaa abla iyi yapiyorsun krabbelgruppe ya gitmekle. ich möchte auch sehr gerne aber die zeiten sind so blöd für uns. ama gidip tekrar sormayi düsünüyorum. veya mutter kind turnen var biizm burda oda aklimdan gecmiyor degil. aslinda kis icin cok iyi cünkü zaten parka gidilemz bu havada. evdede oturmaktansa demi? bakicam isde ablacim.
masallah aylanin gece uykusu iyise cok sevindim. bazi cocuklar is cikarken etkilenmezmis annem der. bizde kücükken hic etkilenmemisiz, ama benim elam dis cikaririken istahi azaliyor ve gecelri coooook uyaniyor:(
allahtan az kaldi disleri. allahim bi hepsi ciksaydi:) rahatlicam vallahi.
neyse kizlar ben kactim kib. öpüyorum sizi ve yavrularinizi

ich wünsche dir viel spass beim einkaufen canim, ayyyyyy ben bile heycanlandim kkiz

münü abla slm, ne güzel kizin erken yapiyor hepsini, benim elamda 6 aylikken emekledi ve 7 ayliginda tutnup kalkiyordu. ozaman sen yandin abla senin ki de cadi olcak desene:) benim elam simdi 19 aylik ve azi laflarla dolu. cümle kurmaya basladi bi kac haftadir. cok tatli oluyir konusunca yaa:)
yaa abla iyi yapiyorsun krabbelgruppe ya gitmekle. ich möchte auch sehr gerne aber die zeiten sind so blöd für uns. ama gidip tekrar sormayi düsünüyorum. veya mutter kind turnen var biizm burda oda aklimdan gecmiyor degil. aslinda kis icin cok iyi cünkü zaten parka gidilemz bu havada. evdede oturmaktansa demi? bakicam isde ablacim.
masallah aylanin gece uykusu iyise cok sevindim. bazi cocuklar is cikarken etkilenmezmis annem der. bizde kücükken hic etkilenmemisiz, ama benim elam dis cikaririken istahi azaliyor ve gecelri coooook uyaniyor:(
allahtan az kaldi disleri. allahim bi hepsi ciksaydi:) rahatlicam vallahi.
neyse kizlar ben kactim kib. öpüyorum sizi ve yavrularinizi

16. Nov 2012 11:47
kizlar nerdesiniz???? umarim hersey yolundadir? dilek abla sene coktan beri yoksun? hayirdir?
16. Nov 2012 12:21
salam...
ich habce neuwr logan name Sherrz>>??
sherrz mein pc id kap'tt *falls di es leden kannst( es funk. neas alle kn;pf
ich melsd mi bea dir wenA ok wad id
anur unes gehaoj gut
hoff diu pc funk lad wieasre
ich ledm me t
o zou
sorrzy w'den wem scharben
lg betty und nilu
ich habce neuwr logan name Sherrz>>??

sherrz mein pc id kap'tt *falls di es leden kannst( es funk. neas alle kn;pf
ich melsd mi bea dir wenA ok wad id
anur unes gehaoj gut

hoff diu pc funk lad wieasre
ich ledm me t

sorrzy w'den wem scharben
lg betty und nilu
16. Nov 2012 22:58
ayyy kizlarrr benim icin üzülme dizisini izliyormusunuz
bayildim diziye valla ama cok agladim bu ikinci bölümde
gecen tvde izliyemedim isim vardi simdi nette izledimde cok etkilendim yaa nasil bir dizidir bu..
benim efem yine rahat uyumuyor uykusunda sürekli icini cekip bagiriyor agliyor uyaniyor falan napicam hiiiic bilmiyorum....
neyse kizlar hepinize iyi geceler öptüm

benim efem yine rahat uyumuyor uykusunda sürekli icini cekip bagiriyor agliyor uyaniyor falan napicam hiiiic bilmiyorum....
neyse kizlar hepinize iyi geceler öptüm
16. Nov 2012 23:36
slm mehtap, daha bende izleyemedim o diziyi, aama cok güzele benziyor evet.
ya canim belki efe dis cikariyordur? bak elada coook uykusunun arasinda agliyordu ve bagirarak uyandigi cok oldu, ve hep dis cikarirken oldu böyle, bak simdi benim elam azi dislerini cikariyor ve üc haftadir rahatsiz uyuyor yine, böyle bagiriyor, sinirlenip agliyor. hepsi uykusunun arasinda oluyor. yani efeninkide öyledir belki. yada acaba cildimi kasiniyor. canim yaaa rabbim en kisa zamanda ACIL sifa versin, hic bi ananin yüregini yakmasin. rahat ol oda rahat olsun canim. bence dis ama yaaaaa.....?
snuffy 2011 habe nichts verstanden was du da geschrieben hast? ist das ein witz??? oder spinnt dein pc wirklich??? wer bist du????
ya canim belki efe dis cikariyordur? bak elada coook uykusunun arasinda agliyordu ve bagirarak uyandigi cok oldu, ve hep dis cikarirken oldu böyle, bak simdi benim elam azi dislerini cikariyor ve üc haftadir rahatsiz uyuyor yine, böyle bagiriyor, sinirlenip agliyor. hepsi uykusunun arasinda oluyor. yani efeninkide öyledir belki. yada acaba cildimi kasiniyor. canim yaaa rabbim en kisa zamanda ACIL sifa versin, hic bi ananin yüregini yakmasin. rahat ol oda rahat olsun canim. bence dis ama yaaaaa.....?
snuffy 2011 habe nichts verstanden was du da geschrieben hast? ist das ein witz??? oder spinnt dein pc wirklich??? wer bist du????
17. Nov 2012 08:40
serife1234 hat geschrieben:
> slm mehtap, daha bende izleyemedim o diziyi, aama cok güzele benziyor evet.
> ya canim belki efe dis cikariyordur? bak elada coook uykusunun arasinda
> agliyordu ve bagirarak uyandigi cok oldu, ve hep dis cikarirken oldu böyle,
> bak simdi benim elam azi dislerini cikariyor ve üc haftadir rahatsiz uyuyor
> yine, böyle bagiriyor, sinirlenip agliyor. hepsi uykusunun arasinda oluyor.
> yani efeninkide öyledir belki. yada acaba cildimi kasiniyor. canim yaaa
> rabbim en kisa zamanda ACIL sifa versin, hic bi ananin yüregini yakmasin.
> rahat ol oda rahat olsun canim. bence dis ama yaaaaa.....?
>
>
>
> snuffy 2011 habe nichts verstanden was du da geschrieben hast? ist das ein
> witz??? oder spinnt dein pc wirklich??? wer bist du????
No k e i n W i t z ... I C H B i n s B E T T Y !
M e I n P C i s t K a p u t t !~
w o l l t e d i r n u r b e s c h e i d g e b e n!
S o r r z d a s i c h so s c h r e i be a b e r d e r p c w a s w i r j e t yt ha be n i s t au f A R A B I S C H e i n g e s t e l l t ...T e c h n i k e r k o m m t h e u te ...
u nd d a n n ho f f ic h da s d as da nn ge ht!
S h e r r y d a s is t vo l l s ch e i s s e
I c h me l de mic h we n n de r p c wid er ge htr
o k
L G
BE TT Y
> slm mehtap, daha bende izleyemedim o diziyi, aama cok güzele benziyor evet.
> ya canim belki efe dis cikariyordur? bak elada coook uykusunun arasinda
> agliyordu ve bagirarak uyandigi cok oldu, ve hep dis cikarirken oldu böyle,
> bak simdi benim elam azi dislerini cikariyor ve üc haftadir rahatsiz uyuyor
> yine, böyle bagiriyor, sinirlenip agliyor. hepsi uykusunun arasinda oluyor.
> yani efeninkide öyledir belki. yada acaba cildimi kasiniyor. canim yaaa
> rabbim en kisa zamanda ACIL sifa versin, hic bi ananin yüregini yakmasin.
> rahat ol oda rahat olsun canim. bence dis ama yaaaaa.....?
>
>
>
> snuffy 2011 habe nichts verstanden was du da geschrieben hast? ist das ein
> witz??? oder spinnt dein pc wirklich??? wer bist du????
No k e i n W i t z ... I C H B i n s B E T T Y !
M e I n P C i s t K a p u t t !~

w o l l t e d i r n u r b e s c h e i d g e b e n!
S o r r z d a s i c h so s c h r e i be a b e r d e r p c w a s w i r j e t yt ha be n i s t au f A R A B I S C H e i n g e s t e l l t ...T e c h n i k e r k o m m t h e u te ...
u nd d a n n ho f f ic h da s d as da nn ge ht!
S h e r r y d a s is t vo l l s ch e i s s e

I c h me l de mic h we n n de r p c wid er ge htr
o k
L G

17. Nov 2012 12:09
so aber jetzt sherry
mein pc ist kaputt und nun haben wir uns einen besorgt für daweil und der war komplett auf arabisch eingestellt versteht ja keiner
so alle datn weg und deswegn auch neuer nickname
! rest erklär ich dir morgen dann!
hoffe dir und ela gehts gut ??
bis morgen
khodahafez
betty und nilly
mein pc ist kaputt und nun haben wir uns einen besorgt für daweil und der war komplett auf arabisch eingestellt versteht ja keiner

so alle datn weg und deswegn auch neuer nickname

hoffe dir und ela gehts gut ??
bis morgen
khodahafez
betty und nilly
17. Nov 2012 12:13
hi betty. achhh du warst das
ich lese die ganze zeit habe nichts verstanden
jaaa komm morgen auf jeden fall. ich habe mir langsam sorgen über euch gemacht, du bist seit langem nicht mehr drinn kann das sein?
ja uns gehts so. langweilig halt weil es so früh dunkel wird. und wollte dich auch was einiges fragen. muss jetzt aber raus, ich schreibe dir wenn ich lange zeit habe ok.
hab euch lieb

jaaa komm morgen auf jeden fall. ich habe mir langsam sorgen über euch gemacht, du bist seit langem nicht mehr drinn kann das sein?
ja uns gehts so. langweilig halt weil es so früh dunkel wird. und wollte dich auch was einiges fragen. muss jetzt aber raus, ich schreibe dir wenn ich lange zeit habe ok.
hab euch lieb
17. Nov 2012 12:16
mach das süße ich muss eh nilu schlafn legen !
oh ja ich habe auch einiges zu erzähln
so dann bis morgn
freu mich
haben euch auch lieb
bussi baba
oh ja ich habe auch einiges zu erzähln

so dann bis morgn

haben euch auch lieb
bussi baba
Bitte beachten: In diesem Forum können nur allgemeine Informationen zum Inhalt der Fragen gegeben werden. Die Antworten sind unverbindlich und können aufgrund der räumlichen Distanz keinesfalls eine Diagnose oder Beratung für den Einzelfall darstellen oder einen Arztbesuch ersetzen.
loading 19545...
Suche
loading 31377...
loading 19558...
loading 19559...
loading 19800...
loading 19520...