Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن

Das Baby wird mobil
Elternforum
gast.1034650
29. Sep 2012 10:27
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
slm dilocan. danke für dein tipp. yikamayi annem de bana hep der, ama acikcasi hep üsndim, bu zamana kadar hep feuttuchla sildim. simdi kizim fast 18 aylik ama glaiba yavas yavas baslamam lazim yikamaya. ama zeytinagla da cok iyi fikir onu denemem lazim:)
yaa mit kaynana herkezin sorunu var galiba, benim kaynananm ve kaynbabam seneler önce vefaat etmisler. yani hic göremedim. allah rahmet eylesin. yani o tarafdan rahatim wenn ich ehrlich bin. herkzeden aynisini duyuyorum. benim kiz kardesimde öyle, die hat voll doe problme mit schwiegemutter. aman hangi kaynana kabul etmiski bu zamaana kadar gelini. hepsi geri kafali bence.
ama hotele gitmekle iyi etmissin yari tatilini. demi yalnis okumadim? senin yasin kac? mercan sana abla diyor. bende onunla yasidimda :)
gast.1034650
30. Sep 2012 22:47
kizlar kimse yokmu, ikinci sayfaya düsmüsüz

betty meine liebe kommst du auch nicht mehr rein?
Dilocan1
30. Sep 2012 23:36
Slm Serife :)

Naber her sey nasil gidiyor? Ben 34 yaşındayım. Tatili doğru anladın . Kaynanan ve kayinbaban icin Allah rahmet eylesin Güzelim. Bende kayinbabamla tanisamadim. Oda annemle ayni senede 2000 de vefat ettiler. Kaynanamin kocası keske olsaydi, benle cok ugrasmazdi. İnanmazdim diyenlere oglunu kiskanıyor benimle diye Ama :roll: .
Serife kizlarımızın arasında 4 Ay var :D . Kızın ne yapıyor
Bakalım anlat :D . Büyüdükce daha cok tatli oluyorlar.
Mehtap gecmis olsun :lol: sigortalar geri yerinde :lol: Ahmet efe de neler var anlat.

Bussie
msp88
2. Okt 2012 11:24
selam kizlar,valla cok sükür sigortalar yerinde :lol: Ahmet Efede iyi uyuyor suan..bende firsattan istifade evi sildim süpürdüm hemen.biraz sonra müstakbel eltim gelicek kahve icmeye :) eltilik duygusuda acayip biseymis :lol: baskada bisey yok valla,hersey ayni...
kizlar gecen hafta ebayde abiye elbiselere bakiyordum bitane buldum, adam angebot vermis elbiseye ab 12,50euro. sofort kaufen yapamiyorsun bende bieten yaptim auf 13,00euro.ama elbise okadar güzelki üstelik yeni cok arttiran olur bana kalmaz diye düsündüm sonrada baskaelbiselere bakarken onu unutmusum..neyse..aradan 3gün gecti bizim emaile bi bakim dedim bide baktimki ebayden birsürü mail gelmis :D herzlichen glückwunsch sie waren der höchstbietende diye :lol: :lol: yani sizin anlicaniz o muhtesem elbiseyi sadece 13euroya aldim. ;) bana kismetmis demekki 8-) ama elbise kommt aus China..bendaha önce hic oralardan biseyler bestellen yapmadim,habt ihr erfahrung damit??insallah bi sorun cikmaz...
yakinda kaynimin nisaninda giyerim bende,böylelikle elbise derdim kalmamis olur :) neyse kizlar hadi görüsürüz sonra yine.
Dilocan1
2. Okt 2012 15:28
Slm mehtap,

Güzelim inşallah fiyati tek 13 € dur. Hast Du Dir die Versandkosten angeschaut? Die machrn öffterst das Ersteigern ab 1 € und leider dje Versandkosten 100 €.
So bekommen Sie immer den Preis vom Kleid . Schau doch bitte Deine Versandkosten an.
Bussie
msp88
2. Okt 2012 19:21
baktim dilek ablacim versandkosten 8,95euro. bugün gidip überweisen ettim was blöd ist es dauert 25tage bis das kleid da ist. ich hab nämlich standart versandt genommen,deswegen dauert es auch voll lang. express versand olsa 1haftada geliyor ama das war echt teuer. insallah herhangi bi sorun cikmaz...
Ahmet efe artik yerde dönmeye basladi, sirtüstü yatiriyorum bi bakiyorum göbeginin üstüne dönmüs :)
gast.1275641
2. Okt 2012 21:10
mehabalar,
ben müni(Münevver),kizim Ayla Ayse 6 aylik.Gelsenkirchende oturuyorum.
bende araniza katilabilirmiyim acaba?
gast.1034650
2. Okt 2012 23:33
slm hepinize. mercan öncelikle elbisen hayirli olsun güle güle gigiyn canim.
dilek abla slm, demek ki senin kizin 14 aylik ozaman:) yaaa abla ela geceleri cok huzursuz uyuyor. bi düzelyior birde bakiyorum yine ayni. bak gece 3 e kadar kendi yataginda uyuyor. sonra kalkiyor yanimiza gelmek istiyor, bende aliyorum yoksa uyumuyor :( ama keske öyle kalsa, sag sol yapip duruyor öyle huzusrsuz uyuyorki, halbuki sancisi felan da olmuyor ama anlamiyorum bu cocuk neden uyumuyor rahat?? cok caresizim geceler en az 10 kere kalkiyorum deswegen bin ich den ganzen tag so gestresst. kemiklerim agriyor basim dönüyor. senin cocuklarin öyle yapdimi hic?? benim elam beni cok yordu be abla :( dogdugundan beri sadece 3 ay rahat uyumustur so richtig durchgeschlafen sonst nie.

und slm münevver tabiki bize katilabilirsin. hosgeldin aramiza:) yasin kac? ben 24 ve adim serife. kizim ela-mirvari 17 aylik
msp88
3. Okt 2012 09:01
günaydin kizlar =))
valla serifecim uyku sorunu bizdede var seit knapp 2monaten. davor hat er immer schön durchgeschlafen geceleri uyansa bile bir kere uyanirdi ama simdi her 2saatte bi kalkiyor :roll: manchmal ist es noch schlimmer her yarim saatte bi uyaniyor... herkes bisey söylüyor valla, dis cikariyor dediler 2 ay oldu ortada ne dis var ne baska bisey...karni agriyor dicem ama uyaninca aglamiyorki fazla sadece huysuzluk yapiyor...ich kenn ihn nämlich wenn er schmerzen hat dann schreit er richtig....bide benimki gündüzleride uyumuyor..en fazla yarim saat uyur hep das wars..bu cocuk bukadar enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum ,keske bilsemde bende biraz enerji depolayabilsem :lol:
Hosgeldin Münü :) bende mehtap 24 yasindayim, oglum ahmet efe 6 aylik.
Gamze nerelerdesin kiz hic sesin cikmaz oldu =)
neyse kizlar ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum.
gast.1376393
5. Okt 2012 21:06
cümleten iyi aksamlar kizlar...

uzun süredir giremedim vallaha...masallah sizde sohbeti koyulastirmissiniz :D
ufak bi göz gezdirdimde kaynanalarinizi nede cok seviyormussunuz :D

vallaha bana düsman olmayinda benim kaynanamla aram iyi cok sükür
yani zaten kendisi tr de bende almanyadayim ama yinede gittigimde bana kaynanalik taslamiyo...aman zaten kadin hasta bide cok passiv...zamaninda iyi cektirmisler hic biseye yüregi kalmamis...
bu arada bide ELTi oldum...yeni gelin rütbesini iki sene tasidim ve cok sükür devrettim...ne gicik bisey...hic sevmem... herkesin gözü üstünde falan felan
bide bizim dogu tarafi bi baskadir...

ali osman bu ara hergün beni sasirtiyo....yeni yeni seyler konusmaya calisiyor... yeni hareketler ögreniyor...bide biz her pazartesi Kinder-turnene gidiyoruz...resmen cildiriyor cocuk :D auspowern yapiyor kendini :D
masallahi var...herkese gülümsüyor-...cilve yapiyor :D
utaniyor...haaa bide tuvaletini yaptikdan sonra yaptim isaretleri veriyor...elini burnuna götürüp pufffff yapiyor :D hahahaha

sizin ufakliklar ne alemde bakalim...
bu arada acaba betty ye biseymi oldu hic gelmiyo buraya?
nillufar
6. Okt 2012 09:22
Salam canım annem

چگونه بچه ها؟(wie geht es den Kindern )

Bu cocuklar saglikli ????

Hallo meine Lieben Na wie geht es euch ??

ich weiß habe schon lange nichts mehr von mir hören lassn aber momentan stress pur!

Endlich bin ich wieder mit chemo fertig : simdi son kemo oldugunu umuyoruz?? :? ich wünsche es mir ! tanrı sonra nihayet bana yardımcı olmalıdır will ich meine Kinder aufwachsen sehn . Bu lanet kanser .
Benim doktor var- Doktorum bana ÇİM reçete :lol: habe gelaubt ich spinn als er mir das gegeben hat :lol: :lol: :lol: ............ da fühlst dich wie am strand mit içecekler ve nargile ...... Ne demek istediğimi biliyor musun?

Salam gamze

hallo meine Liebe SIS wie geht es DIR und meinen ALI ???? alles okay bei euch ??? Wie war die Hochzeit ??? hoffe schön ?? sag süße wann gibst du ali in die kita ?? hoffe euch geht es gut UND spricht ALI schon sehr viel ???

Ich wünsche dir eine schöne Zeit

Bussi baba
khodahafez!

Salam Cherry

alle WIe geht es dir und Ela ?? wart ihr dann in Urlaub ??? wie war er ?? alles schön gewessen ? WIE war ELA drauf ??
wie geht es dir mit Ela ?? ist sie immer noch so ängstlich ?? NILLY schon mann kann immer noch nicht mit ihr ihrgend wo hin gehn außer in 2 geschäfte in den anderen schreit sie mir immer wie ein spieß und dan tut sie mir leid und geh wieder raus mit ihr :( hmmm ganz komisch wenn ich nur wüsste von was sie so eine angst hat !
Aber ich hoffe sonnst ist alles okay bei euch ?? !

So meine liebe dann wünsche ich dir auch eine schöne Zeit und wir lesen uns ;)

Bussi baba

Khodahafez

So und nun zum Rest :D

Wie geht es euch ?? wie geht es euren Kindern ?? ich hoffe gut :) İsminizi fark yoksa lütfen bana kızma wirklich nicht böse sein :( :D !

so euch wünsche ich auch einen schöne Zeit und alles gut e

Bussi baba

Khodahafez

çocuklar öper onları gönderebilir
gast.1376393
6. Okt 2012 21:11
selam meine liebe...

na glückwunsch dass du endlich fertig bist...hoffe das kommt nie wieder vor... aber was du mit CIM gemeint hast hab ich leider net so ganz verstanden :? sorry....

wie geht meiner kleinen nilly...?also ali spricht schon ordentlich viel ..und am telefon könnte er den gaaannzen tag non-stop reden...ich werde ihn nächsten monat für nächstes jahr einschreiben...aber in april wird entschieden ob er genommen wird oder nicht...ich ziehe in die nähe von meiner mutter um...also kommt ali hoffentlich wenn ich glück hab, in die Kita wo ich und meine geschwister groß geworden sind :D ... also so zusagen mit 2,5 jahren...

und was ist mit nillyy?
gast.1034650
7. Okt 2012 00:10
heyy betty, wie schön mit dir wieder zu schreiben. hab dich wirklich voll vermisst:) mir gehts naja, wie immer stress pur. erstmal ja wir waren in der türkei mit ela war türkei sehr shön wenn ich ehrlich bin, da war sie total anders, natürlich war sie manchmal wieder so anhänglich aber ging noch. hier ist sie wieder die alte ela :D sie ist immer noch so ängstlich wo ich manchmal nicht weis was ich machen soll. und schlaf probleme wie immer :( sie schläft immernoch nicht durch betty, mir fehlen die worte, sie schläft so unruhig, bin mir aber sicher sie zahnt nicht, sonst würde sie weinen, sie hat ein anderes problem aber keine ahnung was.
es hat mich sehr gefreut dass du fertig bist mit chemo. herzlichen glücklwusch mein süsse. insallah kommt das nieeeeee wieder vor(K) hab sehr oft gelesen dass du schwanger bist aber konnte nicht mit dir darüber reden. in der wievielten woche bist du jetzt? und sonst ist alles bei dir alles ok????

slm kizlar
slm mercan, canim benim kiz fast 18 aylik dogdugundan beri sadece 2 ay duch schlafen yapti, yani öyle yorgununmki anlatamam. cok zor demi uykusuzluk? bazen gün boyu öyl gergin oluyorumki cocugu göresim gelmiyor. allah daha baska sorun vermesin ama demi:)
canim senin adin mercan mi? hep mercan diyorum.
sonst baska neler yapiyor oglun bakim.
kiz bende hep oglan istedim ilk cocucgumu biliyonmu:) allah kiz verdi, sükür saglikli verdi.

honeysweet senin adin ne?? kac yasindasin??
ben serife, 24 yasindayim, kizim ela- mirvari 17 aylik
gast.1275641
7. Okt 2012 00:18
selam serife,
daha uyumadinmi ben gibi?
ben burda yeniyim daha kimseyi tanimiyorum.senindemi kizin var?
bende oglan istiyordum hep ama kizim oldu.allaha sükür saglikli.adi ayla ayse.
seninkinin adi ne?
gast.1275641
7. Okt 2012 00:20
pardon serife,
kizinin adini simdi gördüm.allah anali babali büyütsün ins.
657 Beiträge
loading 19545...