Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند فرهن

Das Baby wird mobil
Elternforum
msp88
21. Sep 2012 17:31
Re: Multikulti Treffen !!! çok kültürlü bir tema/ موضوع چند
slm kizz bn burdayim merak etme :) hosgeldin buarada nasilsin, tatilin nasil gecti? güzel güzel gezip eglenmissindir insallah..ufaklik nasil?
beni sorcak olursan ben iyiyim cok sükür.. wir waren auch für 1 woche weg gewesen... Ahmet Efe hat zur zeit eine sehr schlimme phase... :( gündüzleri biseyi yok ama aksam saat 8-9oldumu basliyor... er ist sehr sehr müde gözleri bile acilmiyor ama yinede uyumak istemiyor er schreit jede halbe std.wenn ich glück hab schläft er 1-2std. dann fängt er wieer an zu schreien/weinen :| ve bu durum sabaha kadar böyle gidiyor schon seit 2 wochen.....doktorada gittim ob das vielleicht die zähne sind ama oda degil....ich bin echt richtig kaputt kein schlaf keine ruhige nacht mehr........ neyse sen iyisindir insallah kib canimm öpüyorum
gast.1376393
23. Sep 2012 14:50
slm kizlar....

bin auch wieder da... ihr habt ja vieell reingeschrieben :D

also mein 1wöchiger (sogenannter) urlaub war nicht so erholsam...war ziemlich stressig wegen hochzeit und so..und ali hat mich fertig gemacht... ich musste ihn eine woche lang tragen , sodass ich jetzt kaputte arme und handgelenke habe....er wollte nichtmal mit kindern spiel...hat sich niemanden annähern lassen...nur papa und mama...meine schwiegereltern hatten schon mitleid mit mir :( so schlimm wars echt...

naja wir hören uns mal wieder...

betty wo steckst du???
Dilocan1
23. Sep 2012 20:33
Slm Kizlar

Gamze ,sana Gecmis olsun. Ama bi taraftan kollarin simdi mukilendi. :lol: güçlü olmuşsundur. Aiı de şimdi büyümüşdür tam kaç yaşında. 1 1/2 ?

Mehtap sen nasılsın Güzelim? Ahmet Efe ıçın üzüldüm. Tam kaç yasindaydi?
Kann es sein das es ihm Nachts zu kalt ist? Simdi gene diycem kundakla aber das klappt ja bei euch nicht :D , einfach vielleicht mal die Füße warm einpacken. Oder wenn er so 7 oder 8 monate alt ist die Zähne, da sind die Osanit Kügelchen gut. Oder Babygymnastik mal machen. Wo meine noch klein waren hab ich regelmäßig Gymnastik mit dene gemacht. " Inyasi batmis" diyorlar. Insallah yardim edebildim Güzelim, yaninda olmasam bile. ;)

Tatilimi sorarsaniz bi daha Kaynanaya 1 Ayligina Cocuklarla Güzel zaman gecirsin diye , Kocasiz KESINLIKLE VE KESINLIKLE GIIIIIITMIIIIIICEEEEEEEEM. Aaay kafayi yedim orda. Kocam 2 hafta sonra geldi ama yinede, malasef kaynanayla tartisdik. Ama bi taraftan onun sayesinde 1 hafta Denize gidecegimize 2 Hafta yaptik. :lol:
Anlicaniz, tatilin yarisi kötü ve yarisi güzel gecdi. Evime Geldim ya, cok sükür.

Baska anlatacak birsey yok. Haberler sizde.
Gec oldu kizlar sizleri kocaman öpüyorum.
Iyi geceler. Görüsmek üzere :D
msp88
24. Sep 2012 10:56
eveeet kizlar Ahmet Efe´nin problemini bulduk.. kollarinda kuru yerler vardi bende sürekli eincremen yapiyordum ama cuma sabahi bi baktim kuruyan yerler kabuk baglamis hep sanki yara kabugu gibi,hemen doktora gittim und das ergebnis lautet: verdacht auf Neurodermitis... (chronische Hautkrankheit) :( kollari cok kasiniyordur dedi doktor bütün huysuzlugu ondandir falan filan..sonra iste cortisonsalbe verdi günde 2defa onu sürüyorum kollarina ve Allaha sükür haftasonu cok rahat uyudu oglum :) salbe cok iyi geldi ;)
Gamze sende hosgeldin canim.. das mit dem tragen kenn ich auch.. benim oglanda öyle, yabaci ortamlara girdigi zaman cok huysuzlaniyor ve sadece kucak istiyor,insani gercekten cok yoruyor.....
kiz Dilek abla sendemi kaynanayla anlasamayanlardansin :lol: biride ciksin ben kaynanami coook seviyorum desin :lol: neyse bari madem anlasamiyorsun ozaman sükür etki kaynanan türkiyede yasiyor ;) ben kaynanali hayati bilmiyorum maalesef... esim bundan 3 yil önce gecirdigi araba kazasinda annesinide babasinida kaybetti :( ozamanlar biz sadece sevgiliydik aramizda söz/nisan hicbisey yoktu..... rahmetlileri sadece birkac defa görmüsdüm okadar ama hic konumamisdik tabiiki..
neyse hanimlar ben cikiyorum yengemin yanina ugricam daha..sonra yazisiriz yine insallah...
Dilocan1
25. Sep 2012 13:44
Selam Mehtapcım

Gecmis olsun. Simdi Ahmedin çagresini buldunuz ya. Ona şükür. Kendin nasılsın ? Günlerin nasıl geçiyor. Ahmet Efeye kardes düsünmüyormusunuz? Simdi kardes gelirse aralarında 2 yas olacak. Bence düşünmeye deger :D

Kaynanan icin Allah rahmet eylesin Güzelim. Basinda ben cok iyi anlasiyordum katnanayla ama kendisi gitdikce degisiyor ve ne bilim zor Güzelim. Sabirdan baska bisey yapamayiz .

Bana müsade . Aksama görüşürüz :D
gast.1034650
25. Sep 2012 16:31
hi zusammen, slm kizlasr.
erstmal meine liebeee betty wie gehts dir? und der nilly?? wir waren doch noch weg für 10 tage in die türkei. gottsei dank war ela nicht so nervig nur die ersten 3-4 tage war sie erkältet sonst war alles guuut. hab mich total erholt ,nur ich wollte nicht zurück, es war so schön da, das wtter usw. hier ist so langweilig, guck dir mal das wtter an man möchte nichtmal raus.
was macht meine süsse nilly so? hoffe dir gehts bessser???

slm kizlar, nasilsiniz canlarim? mercan ve dilocan sonunda tr ye gittik. konyaya gittik,hotele felan degil. abim tr den kiz begenmis onu istemeye gitttik ve nisan yaptik geldik. hotelden daha iyidi , memleketimi yildir görmüyordum, hasret giderip geldim. 10 gün yetmedi ama yinede iyi geldi. elaya gelince cok sükür burnumdan fazla gelmedi. ucucsumuz ikiside geceydi. binmeden vumakur verdim, rahat rahat uyudu gittti.
sizler nasilsiniz?? dilocan sen kac haftaligina gittinn??
gast.1034650
25. Sep 2012 16:32
haaa bu arada mercaan canim benim oglun icin cok gecmis olsun rabbim daha kötüsünden korusun hepimizin evladini
msp88
25. Sep 2012 17:38
amin serifecim amin cümlemizin evladini insallah..
valla kizlar ben iyiyim cok sükür,ahmet efe`nin kollarida gittikce iyiye gidiyor cok sükür,jetzt juckt es glaub ich nicht mehr so schlimm cünkü geceleri daha uzun ve daha rahat uyumaya basladi...
valla dilek ablacim tabiiki istiyoruz bi kardes ama daha erken sanki yaaa...
Ahmet efe suan 6 aylik. birtaraftan düsündügümde kardeslerin arasinda fazla yas farki olmasin istiyorum, benimde kardeslerim var ve cok güzel bisey kardeslik özellikle aranda fazla yas farki olmayinca herseyi kardesinle paylasiyorsun ist was sehr schönes amaaaaa diger taraftanda düsününce simdi ikinci bi bebek daha gelse benim icin cok zor olur.bide ben dogumdan cok korkuyorum aslinda :oops: Efe´nin dogumu cok zor oldu baya cektim yani,oyüzden valla ne yalan söyliyim korkusu kaldi icimde,ama Allah nasib ederse seneye 2013sonlarina dogru birdaha hamile kalmak isterim ozaman ahmet efe´de 1bucuk yasinda olur ben dogurana kadar 2 yasinida gecmis olur..bakalim yaaa hayirlisi olsun insallah ;) serifecim senin adina cok sevindim canim rahat gidip gelebildigine,abinin nisanida hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah ;) bizde yakinda kücük kaynima kiz istemeye gidicez..gecen hafta tanismaya gittik kiz tarafiyla :) und im januar, ortanci kaynima kizkardesimi istemeye gidicez :lol: :lol: cool oder :lol: neyse kizlar benim komsu gelicekmis birazdan gidimde bi cay demliyim bari kendinize iyi bakin görüsürüz yine ;)
gast.1034650
26. Sep 2012 10:16
slm mercan ayyyyy ne güzelkayninina kendi kiz kardesini demi??? wie schöööönnn. benimde kayinim benim kiz kardesimi cok istedi ama nsip olmadi, kardesim baskasiala evlendi, ama okadar isterdimki ama olmadi iste...
mercan benimde kizimin asasin kasiniyo die ganze zeit und orasi kurumus gibi bende yarin götürcem dr a, ya tr den beri hiiic uyumuyor geceleri ve cok huysuz oldu. hep elini orasina koyuyor agliyor. bunu bilen varmi aranizda acaba pilz olabilirmi??? pilz de kurumu olur?neyse kizlaar bin weg bundan sonra bende burdayim bol bol konusuruz:)
msp88
26. Sep 2012 14:14
evet canim kizkardesimi isticez..die sind seit 2jahren zusammen seneye ausbildungu bitiyor und deswegen artik nisanlanmak istiyorlar..hayirlisi olsun insallah. benim bildigim pilz kuru olmaz, hat die tochter von meiner cousine auch (2yasinda) ve onunki kuru degil sadece kipkirmizi böyle yara gibi... bencede hic bekleme git doktora ben 3hafta bekledim bugün yarin gecer dedim dahada kötüye gitti sonra bi baktimki die trockenen stellen haben sich auch noch infiziert....ama doktorun verdigi cortisonsalbe gercekten cok cok iyi geldi,und seit dem Efe´de cok rahatladi cok sükür.
kizlar es ist so langweilig :roll: kocamda öglenci bu hafta havalarda iyice kötüledi insanin disariyada cikasi gelmiyor,kaldim evde valla...
gast.1034650
26. Sep 2012 14:36
bakalim insallah yarin götürcem doktora. cok sanslisin kayinin kardesinle evleiyorya, benim kiz kardesim duisburga gelin gitti. bin aus köln bu arada. yaa onu cok özlüyorum bi kac haftaya dogum yapcak, heycanla onu bekliyoruz.
evet yaa hava cok kötü ve insan cikasi gelmiyor. ben kisi hic sevmem hava karanlik olunca cok mutsuz olurum, kendimi yalniz hissederim. kis hizli gecer umarim. du bist 88 geboren ne? ben 88 liyim.
msp88
26. Sep 2012 16:21
evet 88liyim bende.eminim kardesin suan cok heycanlidir bebisine kavusacagi icin :) tabiiki bende cok seviniyorum kizkardesimle elti olucagim icin ;) ama daha önemlisi onun mutlulugudur sonucta...ondan önce ama sira kücük kaynimda yakinda onun nisani olucak..bakalim hayirlisi...
ich komm aus bayern.kölne baya uzagim,benim cousinem kölne gelin oldu daha dogrusu Neuss diye bir stadta kölne cok yakinmis galiba.. ich mag winter auch nicht bis auf Weihnachtszeit :) yaaa öyle iste :)
gast.1034650
26. Sep 2012 20:48
tabiki önce onlarin mutlulugu canim. ja neuss ist hier nicht weit. ooo bayern baya uzagiz haklisin:)
bende bu almanlarda önce ostern sonra weihnachten cok seviyorum. naja canim ben ciktim byeee
Dilocan1
28. Sep 2012 23:30
Slm Kızlar

Sohbetınızı sevsinler, :) ben anca bugün zaman buldum.

Serifecim, ben 6 hafta kaldim. Zu lang am falschen Ort gewesen (Kaynana) :lol: . Sevindim Güzelim sende Tatıl yapmışsın. Bırde kiz istemeye gitdiniz, Konyaya :lol: . Eeeee hadi HAyirlis. :lol: insallah iyi anlasirlar. bende gittim bu sene Konyaya, çok güzeldi.
Serife, senin Kizinın altı kaşınıyor ya, sen altını alınca hep Feuchtetuchla mı siliyorsun? Kızların (ben Guguşunu dıyorum) :lol: altı çok hashas. Ben hep neutraler Flüssıgseıfeyle yıkıyorum. Rüyam 1 yaşına Augustosda girdi. Sende hep öğle yıkasan? Şimdi diycem bır veya iki kere Guguşunu zeytın yağla sürsen? Kurz trocknen lassen und dann de Windel anzıehen. Vıelleıcht hılft das, Insallah. Şerıfe izinden sonra çocukların uyku saati hep değişiyor, das wird schon wieder ;) .
Mehtabım sende kızkardeşinı verıyorsun. Sana da Hayırlısı, Güzelim :D . Desene işin o zaman bu aralar çok olacak. Ama güzel ve heycanlı zaman olacak.
Allahdan hab ich es schon hinter mir vor 1 jahr :D , meın kleıner Bruder.
Mehtap sen tam nerden gelıyorsun? Ich bin auch in Bayern. Augsburg.

Ay kızlar geç olmuş. Öpüldünüz
İyi geceler. Allah rahatlık versin. Bebişleri koooooooooooooocaman öpün :D
msp88
29. Sep 2012 01:29
ayyyy bana bu gece uyku yok galiba :roll: bi uyuyamadim gitti yaaaa.... iki saat önce bizim sigortalar atti evdede yanlizdim kalakaldim karanligin ortasinda ödüm koptu :lol: Valla Canim benim, ich komme aus Karlstadt.das ist ganz in der nähe von Würzburg.hepinize iyi gecelerrrrrr
657 Beiträge
loading 19545...